Известие

Collapse
No announcement yet.

стоп машинка и плафони на купето

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• стоп машинка и плафони на купето

Загатка
    плафоните в купето ми светят постоянно плюс това постоянно ми светят и стоповете но много слабо, едвам забележимо, като натисна спирачка нещата се оправят, що е то?
    ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
    ALFA ROMEO 33 1.5 TI

според мен някъде няма маса и по незнайни пътища се замасяват през стоповете.... моята версия!

Даването на газ, води до пристрастяване!
    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Доста е странно все пак плафоните нямат връзка със стоповете, за осветлението ватре е твърде възможно просто да ти се скапала някоя от ония пишчици на вратите (не ги знам как се казват гадните пъпки ) или пък на предел или заден капак провери ги тях за всеки случай. При незатворен капак плафоните също светят
      Alfa Romeo 155 2.0 TS 8V '95 Вече Бивша

Comment

токи4а 4ерна 155 РА9229

колега мислия 4е е от клу4алката на багажника за прав опит вратни малко гумените тампони на багайжника поне на една астра така се оправи проблема

Comment

Re: стоп машинка и плафони на купето

Първоначално публикувано от Kostadin
          Загатка
          плафоните в купето ми светят постоянно плюс това постоянно ми светят и стоповете но много слабо, едвам забележимо, като натисна спирачка нещата се оправят, що е то?
          Нагар в стопмашинката ,утечка по кабел или оголен.
          При мен взеха да светят постоянно докато не поогънах ламаринената планка на педала , която опира в стопмашинката.
          Получи се след 2 екстремални спирания от 200-210 на 100- явено съм натискал доста силно
          За плафоните
          Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
          Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Стоп машинката не се влияе от това колко силно натискаш педала. Коце свали я като за начало нея и я разглоби. Не вярвам да имаш проблеми със събирането.
            Alfa Romeo 75 24V

Comment

стоп машинката ще я разглобя и ще видя какво мога да направя, но на мен ми е много онтересно защо като натисна спирачката плафоните в купето веднага гаснат каква е връзката между тези две неща
              ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Има нещо гнило! Трябва да се експериментира. Да разкачиш куплунга от стоп машинката и да видиш какво ще стане. И такива разни неща.
                Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от Venci
                  Стоп машинката не се влияе от това колко силно натискаш педала. Коце свали я като за начало нея и я разглоби. Не вярвам да имаш проблеми със събирането.
                  Да ама има вероятност да съм поизкривил педала при якото натискане.
                  Освен това забелязах, че пластмасовата пъпка на стопмашинката е износена под ъгъл . Пъпката е продължение на подвижната част на стопмашинката / лоста/
                  Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
                  Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Не можеш да го изкривиш педала повярвай ми.
                    Alfa Romeo 75 24V

Comment

интересно е кво общо имат плафоните на купето със спирачката и стоповете тоя проблем нарпаво ме побърква и ми омръзна на всяко палене и гасене да слагам и махам клемата на акомулатора
                      ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

снощи ми остана малко време и се поразрових из кабельоците на колата, та да споделя и развитието, значи стоп машинката поне на този етап е ОК, след свалянето на бушона на плафоните нещата се оправиха с изключение, че плафоните и часовника не ми работят де та извода до тук ми е, че някъде кабелите на плафоните и тези на стоповете се допират и то след бушона през почивните дни ако ми остане време ще се опитам да открия проблема.
                        ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

абе ти да нямаш италянска кола
                          иначе проследи снопа кабели дето е под централната конзола между седалките и оная щуротия за осветлението под задната седалка може да е пийнала водица
                          '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
                          '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

проблема е отстранен
                            alf беше прав, причината за това леко неудобство беше снопа със жици под задната седалка
                            ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Working...
                            X